Nieuw digitaal magazine vanuit project ‘Op naar de 100.000 banen’: Samen voor meer Banen

Nieuw digitaal magazine vanuit project ‘Op naar de 100.000 banen’: Samen voor meer Banen

Vanuit het project ‘Op naar de 100.000 banen’* is onlangs een digitaal magazine onder de titel Samen voor meer Banen uitgegeven. In dit gevarieerde, digitale blad staat de Banenafspraak centraal. Werken met iemand met een arbeidsbeperking wordt van alle kanten belicht en besproken.

Uit het persbericht:

Banenafspraak in beeld gebracht
Hoe werkt de Banenafspraak in de praktijk? Waar moet je als werkgever op letten? En hoe doen anderen het? Het zijn stuk voor stuk vragen die aan bod komen in Samen voor meer Banen. Deze vragen worden beantwoord aan de hand van actuele cijfers, inspirerende interviews, handige tools, praktische informatie en véél concrete praktijkervaringen van ondernemers. De artikelen nemen werkgevers uit de marktsector, overheid en onderwijs mee langs de Banenafspraak en roepen op om zélf aan de slag te gaan.

Ervaringen van binnenuit
Zoals het verhaal van Bazen Verbazen: het onderwijs als bron van nieuwe werknemers. En ook het gesprek tussen twee werkgevers, een aanjager en een lector over hun ervaringen met de Banenafspraak. Annet de Lange, Lector HRM aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN): “Er leeft veel angst bij werkgevers over regelingen en gedoe. Als je die angst wegneemt zien mensen de meerwaarde.”

Lezer kan op verkenning
Lezers van het digitale magazine kunnen ook een ‘wandeling’ maken over het verkenningspad. Hier worden brancheorganisatie, jobcoach, hoogleraren, Tweede Kamerleden én natuurlijk mensen met een beperking bijeengebracht. Kijk, lees en klik door voor nog meer leuke links.

Klik hier voor de link naar het magazine.

* ‘Op naar de 100.000 banen’ is een project van VNO-NCW, MKB Nederland en LTO met als doel om werkgevers te informeren over de Banenafspraak en hen te inspireren om daaraan mede invulling te geven.

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn Instagram