‘Tour de Regio Zwolle’: langs de WSP-professionals in de regio

Nieuwe website, visitekaartjes, folders, mappen: WSP Regio Zwolle krijgt langzamerhand smoel

‘Tour de Regio Zwolle’: langs de WSP-professionals in de regio

Vrijdag 12 januari 2018 was voor WSP Regio Zwolle een belangrijke en enerverende dag: van ’s ochtends vroeg tot laat in de middag kregen bijna alle WSP-professionals (of hun naaste collega’s) gloednieuw drukwerk en spikplinternieuwe visitekaartjes overhandigd. Daarbij ook heerlijke repen chocola van Tony’s Chocolonely om ’t heuglijke feit te vieren dat WSP Regio Zwolle langzamerhand smoel krijgt.

Eén WSP
De 14 gemeenten en UWV in de regio Zwolle hebben hun krachten gebundeld in Werkgeversservicepunt (WSP) Regio Zwolle. Sinds 1 januari 2018 is het nieuwe WSP een feit. Eén punt waar werkgevers terecht kunnen voor alle personele en arbeidsmarktvraagstukken en regelingen voor nieuwe medewerkers, met én zonder een afstand tot de arbeidsmarkt.

Veel werkgevers geven aan op zoek te zijn naar nieuwe medewerkers. Er is behoefte aan heldere en uniforme informatie over wet- en regelgeving en in-, door- en uitstroom. Het was werkgevers niet altijd duidelijk waar ze voor welke vraag terecht konden.
Naar aanleiding van die behoefte hebben de 14 regiogemeenten en UWV het Werkgeversservicepunt (WSP) Regio Zwolle ingericht. Eén punt waar werkgevers antwoord op – bijna – al hun vragen kunnen krijgen.

WSP Regio Zwolle adviseert en ondersteunt werkgevers op het gebied van:

  • werving en selectie
  • subsidies, regelingen en financiële voordelen
  • scholingsvergoedingen
  • feiten & cijfers over de arbeidsmarkt
  • (analyse) werkprocessen
  • leren en werken

   

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn Instagram