Netwerkplein Kampen groot succes

Tevreden werkgevers, tevreden werkzoekenden

Netwerkplein Kampen groot succes

Donderdag 1 februari was het een drukte van belang op het gemeentehuis in Kampen. Het eerste Netwerkplein Kampen werd daar namelijk georganiseerd en ruim 25 lokale bedrijven uit verschillende sectoren waren in de Raadszaal aanwezig. Wethouder Gerrit Jan Veldhoen verzorgde de officiële opening.

Het Netwerkplein, dat periodiek ook in Zwolle, Hardenberg, Steenwijk en Heerde word georganiseerd, stelt werkzoekenden in staat om in contact te komen met ‘reguliere’ werkgevers en uitzendorganisaties. Ze kunnen (opnieuw) met elkaar kennismaken en de werkgevers vertellen wat ze willen en kunnen, waar ze goed in zijn, waar hun passie ligt en wat voor werk ze zoeken.

Daarnaast konden de werkzoekenden een profielfoto voor sociale media laten maken en een CV-check laten uitvoeren. De organisatie van het Netwerkplein Kampen was in handen van de gemeente Kampen, UWV en IMpact. Deze partijen hebben de handen ineengeslagen om zoveel mogelijk werkzoekenden uit Kampen een passende baan te kunnen bieden.

Op de foto v.l.n.r: Joyce van den Berg (gemeente Kampen/WSP Regio Zwolle), Miranda van der Wolf (IMpact), Mark Leeflang (gemeente Kampen), Karin van Ringen (WSP Regio Zwolle), Moussa Bouyaddou (WSP Regio Zwolle) en Mariska van Woerden (gemeente Kampen/WSP Regio Zwolle).

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn Instagram