Na een kijkje in de keuken direct gesolliciteerd!

9 maart 2018

In het kader van de Carrousel Banenafspraak Bedrijventour, in de week van 19 t/m 23 februari, kregen zeven werkzoekenden en een aantal adviseurs van UWV en WSP Regio Zwolle de kans om een kijkje in de keuken bij Malanico, distributiebedrijf in – voornamelijk – huisdiervoeders, in Nieuwleusen te nemen.
Ze werden ontvangen door mede-eigenaar Rolf Mol die de historie en de toekomst van zijn bedrijf uit de doeken deed. Vervolgens nam logistiek manager Erik Vosman de bezoekers mee in de enorme hallen om het hele logistieke proces van lossen, opslag, orderpicken, verpakken en laden van A tot Z en met veel enthousiasme uit te leggen.
De werkzoekenden kregen volop ruimte om vragen te stellen en natuurlijk de sfeer en cultuur van het bedrijf te proeven. Malanico heeft meerdere Wajongers in dienst en die zijn enthousiast over het bedrijf en de functies (orderpicker, heftruckchauffeur, inpakker, lader/losser). In elk geval één kandidaat heeft direct gesolliciteerd!