Bijval voor nieuwe koers Regio Zwolle

Bijval voor nieuwe koers Regio Zwolle

In de eerste helft van september gingen op vier verschillende locaties gemeenteraadsleden, statenleden, overheidsbestuurders, ondernemers en mensen uit het onderwijs uit Regio Zwolle met elkaar in gesprek. De rode draad hierin was de nieuwe koers van Regio Zwolle. Henk Jan Meijer, voorzitter Regio Zwolle: “Bijna driehonderd mensen hebben we mogen ontvangen. Deze grote belangstelling betekent dat de regio en haar ambities leven in brede kring. Dat is een mooie opbrengst. En als we ons blijven verplaatsen in al die verschillende posities komen we verder met elkaar vanuit die mooie basis van samenwerken ‘Groeien, Gunnen en Grensontkennend’.”

Lees verder via https://regiozwolle.info/2018/09/25/stap-een-avond-mee-naar-de-toekomst-kent-grote-opkomst/

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn