Overijssels Vakmanschap

Vergoedingen voor scholingstrajecten

Overijssels Vakmanschap

Overijssel wil het tekort aan technisch personeel aanpakken. Om dat te bereiken, verbindt de provincie Overijsselse bedrijven en scholen met landelijke brancheorganisaties, vakbonden en technische O&O-fondsen. Al die krachten zijn nu gebundeld in het actieplan Overijsselse Techniekuitdaging. Daarmee worden gesubsidieerde om-, bij- en herscholingstrajecten ontwikkeld om de technische arbeidsmarkt in Overijssel beter te laten functioneren.

Vergoeding technische scholing
Elektromonteur, bouwvakker, lasser of robotprogrammeur. Op weg naar een beter functionerende technische arbeidsmarkt zoeken technische bedrijven in Overijssel vakkrachten in alle soorten en maten. Daarom stelt Overijssels Vakmanschap voor elke om-, bij- of herscholing ca. 470 vouchers beschikbaar, waarmee een opleidingstraject (grotendeels) kan worden vergoed.

Meer informatie op www.overijsselsvakmanschap.nl

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn Instagram