Inclusieve werkgevers in regio Zwolle: bedankt!

Inclusieve werkgevers in regio Zwolle: bedankt!

In het kader van de ‘Dag van de 1000 voorbeelden’, een initiatief van VNO-NCW om ‘inclusieve’ werkgevers in het zonnetje te zetten, hebben adviseurs en accountmanagers van WSP Regio Zwolle bijna vijftig bedrijven en instellingen bezocht. Van Blokzijl tot Zwolle en van Hardenberg tot Dwingeloo; op donderdag 14 maart reed men kriskras door de regio om werkgevers een attentie te overhandigen en hen te bedanken voor hun inzet. De ene keer vergezeld door een wethouder, zoals Gitta Luiten van gemeente Hardenberg en Leo Bongers van gemeente Ommen. Een andere keer sloot een manager aan, zoals Martine Cohen van Tiem Zwolle.

In alle gevallen werd enthousiast op het cadeau (bloembollen en -zaden om het voorjaar in te luiden) gereageerd. De meeste werkgevers vinden het de normaalste zaak van de wereld om kansen te bieden aan mensen met een arbeidsbeperking; zij zien dat het hun bedrijf of instelling alleen maar ten goede komt.

Van een aantal werkgevers hebben we mooie quotes kunnen noteren:
Gerard Veenstra (Coop Blokzijl): “Dit bedrijf moet een afspiegeling van de maatschappij zijn. Iedereen doet mee.”
Niek ten Berge (Mercator, Dedemsvaart): “Ik kijk liever naar wat iemand wél kan, dan naar wat iemand niet kan.”
Thea Wibier (Albron, Zwolle): “Kijk wat iemand wél kan; talent groeit!”
Wilbert Mink (Asito): “Gedegen samenwerking met WSP in Zwolle. Goed voor elkaar!”

Namens WSP Regio Zwolle nogmaals hartelijk dank aan Anouk Stoffers/Rik Schipper (PM), Cindy Doorn (Tenax), Corinne Kappers (Scania), Dirk van Lenthe (Hoofd Openbaar Gebied gem. Hardenberg), Erik Jutstra/Roel Stad (Moderna), Frans Apeldoorn/Wim van den Bosch (Agrifac), Gerard Veenstra (Coop), Harry Vos (WTP), Henk Plaggenmars (Vechtdal Bouwsystemen), IKEA, Ineke Bakker (Schurter Electronics), Jolanda van Rosmalen (Deltion), Jurrie Baas (Tuincentrum Jurrie Baas), Klaas Jan Boessenkool (OCB Bouw), Leonie Leusink (Droste Bejah), Martin van ‘t Veen (Bijzonder Druk), Niek ten Berge (Mercator), Thea Wibier (Albron), Wilbert Mink (Asito), Wilco Verschuren (Restaurant ’t Binnenhof) en Wilma Ellenbroek/Eline Jansen (Lemeler Esch).

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn Instagram