Nieuwe collega’s bij ROVA

Leerwerktraject succesvol afgerond

Nieuwe collega’s bij ROVA

Na een werving- en selectieprocedure door WSP Regio Zwolle hebben medewerkers van Kompaan, die vorig jaar bij ROVA zijn begonnen, het leerwerktraject succesvol afgerond. ROVA kon daardoor onlangs zes nieuwe collega’s welkom heten.

Begeleiding
Naast de werkbegeleiding door ROVA-collega’s kregen zij vanuit re-integratiebureau Cavoi extra ondersteuning. Het scholingstraject werd verzorgd door Groeipunt (partner van Zonecollege, voorheen AOC Groene Welle). De deelnemers hebben tijdens dit traject diverse certificaten behaald die van belang zijn voor werken in het groen.

Contract
Vooraf was het doel dat deze groep na het traject naar een betaalde baan zou uitstromen. Met trots meldt ROVA dat een paar mannen al contractverlenging heeft gekregen. Namens alle betrokkenen bij dit traject: allemaal van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat!

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn Instagram