Wij gaan op reis en nemen u graag mee!

Wij gaan op reis en nemen u graag mee!

Binnen Werkgeversservicepunt Regio Zwolle zijn wij ‘Team Statushouders’: Barbara Lammertink (gemeente Dalfsen) en Bart van der Sterren (Tiem Zwolle). Het komende jaar gaan wij mooie verhalen met u delen over inspirerende samenwerkingen tussen werkgevers en statushouders. U maakt kennis met werkgevers die het hart op de juiste plaats hebben. En met statushouders die alles op alles zetten om mee te doen en hier een thuis op te bouwen. Onze reis is begonnen en we nemen u graag mee!

Plan
Samen met collega’s en werkgevers hebben we een plan ontwikkeld met het doel werkgevers te enthousiasmeren om betaalde banen aan statushouders te bieden. Ook met onze sponsor Peter Smit (manager Mobiliteitscentrum STL) hebben we het plan doorgenomen; ons idee ‘het laten groeien van het goede’ werd daardoor alleen maar versterkt. En ook de werkcoaches vanuit gemeenten waren het eens: bewustwording en positiviteit ten aanzien van dit thema zijn heel welkom!
Dus dat gaan we doen, aandacht geven aan het goede. Want dat wat aandacht krijgt, groeit!

Voorproefje
Onderstaande korte film illustreert mooi hoe een vruchtbare samenwerking tot stand kan komen.
Arjan Buitenhuis heeft een hoveniersbedrijf in Dalfsen en kreeg van ons de vraag of Naing Mo een weekje kon meelopen. Dat mocht en Naing is nooit meer weggegaan. Deze twee mannen werken nog steeds naar volle tevredenheid samen!

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn Instagram