Opleidingsklas Assistent-automonteur van start

Koskamp, gemeenten en UWV trekken samen op tegen krapte op mobiliteitsmarkt

Opleidingsklas Assistent-automonteur van start

Een aantal keren per jaar organiseert Koskamp Academy een opleidingstraject tot Assistent-automonteur, in samenwerking met AutoNiveau, Innovam, OOMT en (UWV en regiogemeenten binnen) WSP regio Zwolle. Met het opleidingstraject van vier maanden, waarbij gemotiveerde talenten worden (om)geschoold tot Assistent-automonteur met baanintentie, wordt ingespeeld op de behoefte van werkgevers in de automotive. Tegelijkertijd biedt het werkzoekenden talenten de kans om in een kansrijk beroep aan de slag te gaan.

Het familiebedrijf Koskamp, met hoofdvestiging in Den Ham, is leverancier, dienstverlener en opleider voor de automotive. Het bedrijf streeft naar maximale ontwikkeling en plezier tijdens opleidingstrajecten. Ze zetten met iedere kandidaat, na behalen van het certificaat, een maatwerktraject in.

Wilt u meer weten over opleidingstrajecten in samenwerking met WSP? Stuur een mail naar info@wspregiozwolle.nl.

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn Instagram