WSP Regio Zwolle partner bij aftrap DNZ on tour in Kampen

Samen met De Normaalste Zaak voor een inclusieve arbeidsmarkt

WSP Regio Zwolle partner bij aftrap DNZ on tour in Kampen

Ruim 80 belangstellenden gaven acte de présence bij de aftrap van ‘DNZ on tour’, 24 september bij IMpact in Kampen. Vertegenwoordigers van private en publieke inclusiepartners in de regio Zwolle en omliggende arbeidsmarktregio’s kwamen bijeen om elkaar, aan de hand van een gevarieerd programma, (beter) te leren kennen en afspraken te maken. Workshops over o.a. stapelbanen, open hiring en employer branding werden goed bezocht. Bij ‘Cross the line’ werd letterlijk over grenzen heen gestapt. En tijdens de ‘Speedmeet’ kwamen interessante combi’s tot stand.

Werkgeversservicepunt Regio Zwolle werd o.a. vertegenwoordigd door het voltallige team in Kampen en de plannenmakers van Team ‘Banenafspraak’.

Check hier het verslag van de aftrap.

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn Instagram