Doe mee met de wekelijkse Ondernemerspeiling!

Actueel inzicht in effect coronacrisis op ondernemingen in Regio Zwolle

Doe mee met de wekelijkse Ondernemerspeiling!

Economic Board Regio Zwolle, VNO-NCW Midden, MKB Regio Zwolle en de 22 gemeenten in de economische Regio Zwolle willen inzicht in de actuele impact van de coronacrisis op ondernemingen. De wekelijkse Ondernemerspeiling van Regio Zwolle Brigade helpt hen daarbij. De resultaten worden gebruikt om (lokale) overheden te informeren over de behoefte aan en optimalisering van hulpmaatregelen in het kader van de coronacrisis. De uitkomsten van de Ondernemerspeiling worden wekelijks gepubliceerd op deze pagina.

Ondernemers/werkgevers in de Regio Zwolle worden van harte uitgenodigd uit om de vragenlijst in te vullen; dit neemt ca. 5 tot 10 minuten in beslag.

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn Instagram