MKB-webinar: ‘Personeelsmanagement in tijden van verandering’

Donderdag 28 mei | 11.00-11.45 uur

MKB-webinar: ‘Personeelsmanagement in tijden van verandering’

Meld u nu aan voor het MKB-webinar ‘Personeelsmanagement in tijden van verandering’, dat kennis en praktijkvoorbeelden biedt over wat u in deze kritische tijden op het gebied van personeelsmanagement kunt doen om uw bedrijf voor nu en de toekomst gezond te houden. Denk aan het breder en flexibeler inzetbaar maken van uw mensen, door bijvoorbeeld bijscholing en (online) training. Hoe zet u uw team optimaal in om innovaties door te voeren? Hoe blijft u goed communiceren met medewerkers over de situatie, over waarom bepaalde keuzes worden gemaakt? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord op donderdag 28 mei vanaf 11.00 uur.

Aanmelden kan via deze link.

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn Instagram