01-09: Online Banenmarkt Regio Zwolle

Pitches van werkzoekenden en vacatures van werkgevers

01-09: Online Banenmarkt Regio Zwolle

In het afgelopen half jaar heeft de coronacrisis de arbeidsmarkt op haar grondvesten doen schudden. Veel sectoren werden met sluiting geconfronteerd maar gelukkig konden ook tal van bedrijven met steun van o.a. de NOW-regeling hun activiteiten voortzetten. Het vinden van nieuwe medewerkers bleek soms uitermate moeilijk, niet in de laatste plaats vanwege de impact die de crisis veroorzaakte.

Werkgeversservicepunt (WSP) Regio Zwolle wil weer vooruit kijken en onze dienstverlening weer met volle kracht inzetten voor werkgevers in de arbeidsmarktregio Zwolle. Daarom gaan we iets nieuws doen. Voor het eerst gaan we een digitale vacaturemarkt organiseren, de ‘Online Banenmarkt Regio Zwolle’, een platform op LinkedIn. Op dinsdag 1 september van 10.00 tot 13.00 uur is het zover.

Binnenkort krijgen werkgevers in de arbeidsmarktregio Zwolle een uitnodiging voor de online banenmarkt. Blok alvast dinsdag 1 september in de agenda!

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn