BBL-ers klaar voor de volgende stap

Na voortraject door naar de opleiding

BBL-ers klaar voor de volgende stap

Afgelopen woensdag 1 juli werd het voortraject BBL Zorg & Welzijn feestelijk afgesloten. De deelnemers hebben de afgelopen maanden een opleidingstraject gevolgd dat vanwege corona voornamelijk online plaatsvond. Daarnaast hebben ze bij een van de deelnemende werkgevers stage gelopen. Iedere deelnemer ontving woensdag een bewijs van deelname en stroomt na de zomervakantie door naar een opleiding Verzorgende IG/Maatschappelijke Zorg of Helpende.

Het voortraject BBL is mogelijk gemaakt door een mooie samenwerking tussen Landstede, Deltion, Zorgspectrum het Zand, InteraktContour, RIBW GO, Carinova, Zonnehuisgroep IJsselVecht, Prokino, Driezorg, Rosengaerde, WGV Zorg en Welzijn en WSP Regio Zwolle.


Op de foto de trotse deelnemers aan het voortraject BBL Zorg & Welzijn.

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn