Personeel nodig? Ontmoet uw nieuwe medewerkers op de Online Banenmarkt Regio Zwolle!

Dinsdag 17 november 2020 | 10.00 - 13.00 uur

Personeel nodig? Ontmoet uw nieuwe medewerkers op de Online Banenmarkt Regio Zwolle!

Voor de 2e keer gaan we de ‘Online Banenmarkt Regio Zwolle’ organiseren. Op dinsdag 17 november van 10.00 tot 13.00 uur is het zover. Deze vacaturemarkt vindt plaats op een besloten platform op LinkedIn. De eerste editie, 1 september jongstleden, werd goed ontvangen. Het platform telt inmiddels bijna 950 leden. Heeft u personeel nodig? Meld u dan aan, plaats een vacature en maak kennis met uw nieuwe medewerker(s).

De Online Banenmarkt Regio Zwolle is een platform waar werkzoekenden en werkgevers elkaar kunnen vinden. U kunt er actuele vacatures plaatsen en werkzoekenden kunnen direct reageren. Tegelijkertijd biedt het platform werkzoekenden de mogelijkheid zichzelf te presenteren met hun CV, een pitch of sollicitatievideo. U kunt hierop meteen en rechtstreeks bij de kandidaat reageren.

De vacaturemarkt is toegankelijk voor álle werkzoekenden, zonder restricties ten aanzien van opleiding en ervaring. De enige voorwaarden zijn een prikkelende pitch en/of een compleet CV. En uiteraard een up-to-date LinkedIn-profiel.
Daarnaast zijn werkgevers en intermediairs van harte welkom. In alle sectoren, ongeacht bedrijfsgrootte en activiteiten. Van deze groep vragen we een aansprekend LinkedIn-profiel en extra aandacht voor hun vacatureteksten, om werkzoekenden te enthousiasmeren. Adviseurs en accountmanagers van WSP Regio Zwolle kijken mee met de geplaatste vacatures en proberen kandidaten hierop te matchen. Wanneer ze een geschikte kandidaat voor u zien, zullen ze u hierop attent maken.

Word lid en plaats uw vacature: zo werkt het

  • Zoek op LinkedIn ‘Online Banenmarkt Regio Zwolle’. Klik op de button ‘Lid worden. U krijgt binnen 24 uur en/of op de eerstvolgende werkdag bericht dat u als lid bent toegelaten.
  • Plaats uw vacature in het veld ‘Begin een gesprek in deze groep’. Zorg voor een duidelijke en volledige vacaturetekst, m.m.v. aantal uren, opleidingsniveau, werklocatie, specifieke skills, contactgegevens, etc.
  • U kunt vacatures tussen 10.00 en 13.00 uur plaatsen. De vacatures blijven maximaal 4 weken na het evenement op de pagina staan.
  • BELANGRIJK Vergeet niet tijdens het evenement regelmatig de pagina te verversen, zodat u steeds de actueelste stand van zaken te zien krijgt (Windows F5-toets; Apple- CMD+R). Ziet u een kandidaat waarover u vragen heeft, reageer dan via de knop ‘Commentaar’, en typ uw reactie in het veld ‘Voeg commentaar toe’.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Erik Hettinga, e-mail erik.hettinga@uwv.nl, telefoon 06 25048986 of met de adviseur/accountmanager van Werkgeversservicepunt (WSP) Regio Zwolle in uw gemeente.

Graag tot 17 november om 10.00 uur op LinkedIn; doe mee en vind uw nieuwe medewerker!

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn