UPDATE: stageplek vervuld!

Met spoed gezocht MarCom-student (derdejaars MBO4) - Stageplek voor 20 weken in Zwolle

UPDATE: stageplek vervuld!

Als het afgelopen jaar ons iets heeft geleerd, dan is het dat online kennismaken, (samen)werken, vergaderen en werven in elk geval ‘het nieuwe normaal’ is geworden. Met vallen en opstaan zijn we aan de slag gegaan met online meetings, live streams en webinars. We zijn op de goede weg maar de communicatie – met name op social media – kan wel een boost gebruiken.

Wat?
Daarom zoeken we een enthousiaste en positieve aanpakker die ons daarbij wil helpen. Bijvoorbeeld met het ontwikkelen van een socialmediastrategie, het inzetten van blogs en vlogs en de organisatie van online events. Om dat te bereiken doe je onderzoek, interview je professionals en doe je concrete aanbevelingen. Je signaleert nieuwe kansen en mogelijkheden. Je neemt werk uit handen en komt met slimme en realistische ideeën. Je krijgt ruimte voor initiatief en eigen inbreng.

Wie?
Je bent derdejaars MBO4-student Marketing/Social Media/Communicatie. Tijdens de meewerkstage (20 weken, m.i.v. februari 2021) draai je fulltime mee, onder begeleiding van een communicatieadviseur. Wat we van je vragen:
– creativiteit, assertiviteit en een frisse blik
– zelfstandigheid en goed kunnen samenwerken
– je spreekt en schrijft goed Nederlands en kunt je goed uitdrukken
– feedback kunnen geven en incasseren
– ervaring met socialmediaplatforms, in elk geval LinkedIn en Twitter
– ervaring met Google Analytics is meegenomen
– bereid om af en toe voor je werk te reizen

Waar?
Je gaat werken voor UWV Werkbedrijf; specifiek voor Werkgeversservicepunt (WSP) Regio Zwolle, het samenwerkingsverband tussen 13 gemeenten en UWV in de arbeidsmarktregio Zwolle en biedt dienstverlening aan werkgevers ten aanzien van tal van arbeidsmarktvraagstukken. Van wet- en regelgeving tot werving van personeel, van subsidies tot werkplekaanpassingen. We zijn een publieke organisatie, dus non profit.

Hoe?
Lijkt ’t je wat om een stage met impact te doen? Waar niet alleen wij maar ook jij wijzer van wordt? Wil je een zinvolle bijdrage leveren in een maatschappelijk relevante organisatie? Mail dan je motivatie en CV zo snel mogelijk naar Linda Zorge, communicatieadviseur WSP Regio Zwolle, linda.zorge@uwv.nl

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn Instagram