Meet & Greet XXL: ontdek wat iemand wél kan!

Maak kennis met talentvolle en gemotiveerde werkzoekenden met een arbeidsbeperking

Meet & Greet XXL: ontdek wat iemand wél kan!

Dinsdag 02-03-2021
Digitale Meet & Greet XXL 13.00-17.00 uur
Werkgeversontbijt 8.00-9.15 uur

Hiermee nodigen we u van harte uit om deel te nemen aan de digitale Meet & Greet XXL, die Werkgeversservicepunt Regio Zwolle in samenwerking met Onbeperkt aan de Slag organiseert. Dit evenement is speciaal ontwikkeld voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking en werkgevers die open staan voor nieuwe medewerkers die wat extra begeleiding nodig hebben.

Tijdens de Meet & Greet XXL kunt u via uw scherm op een informele manier met enthousiaste werkzoekenden kennismaken en in gesprek gaan. Over hun passies en waarom ze hebben aangegeven met ú te willen praten. Over een concrete vacature in uw bedrijf of mogelijkheden in de toekomst. Of wat u in een nieuwe medewerker zoekt. Deze 1-op-1 videogesprekken vinden plaats via het ‘PowerPunt’ van Onbeperkt aan de Slag en duren ca. 10 minuten per gesprek. Onbeperkt aan de Slag zorgt ervoor dat uw afspraken op tijdslots zijn ingepland.

Ontbijt vol inspiratie
Daarnaast nodigen wij u graag uit om ’s ochtends deel te nemen aan een digitaal werkgeversontbijt met inspirerende sprekers. Zij nemen u mee in mooie voorbeelden over de waarde van werken met mensen met een arbeidsbeperking. Het ontbijt, aangeboden door ABN AMRO, wordt in de loop van maandag 1 maart bezorgd op een door u aan te geven locatie.

Programma
8.00 Inloop via MS Teams
8.15 Opening door Saskia Rosmalen, directeur Onbeperkt aan de Slag
8.25 René de Heer, voorzitter arbeidsmarktregio Zwolle
8.35 Niels ten Hagen, Social Impact Spits
8.45 Jonneke Sterk, bedrijfsleider Cycloon Post Zwolle e.o.
8.55 Netwerken
9.15 Afsluiting

Doe mee!
Aanmelden voor het werkgeversontbijt en/of de digitale Meet & Greet XXL kan tot uiterlijk maandag 15 februari via deze link. U kunt dan ook kort omschrijven waarnaar u op zoek bent of wat uw vacature inhoudt. Na uw aanmelding krijgt u meer informatie over het evenement.

Graag tot ziens op dinsdag 2 maart!

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn Instagram