5e Online Banenmarkt Regio Zwolle op 1 juni

Platform voor werkgevers en werkzoekenden voorziet in behoefte

5e Online Banenmarkt Regio Zwolle op 1 juni

Op dinsdag 1 juni, van 10.00 tot 13.00 uur, organiseren we voor de 5e keer de ‘Online Banenmarkt Regio Zwolle’ op LinkedIn. Zoekt u een nieuwe medewerker? Word lid en plaats uw vacature!

Platform
Sinds de eerste editie in september 2020 hebben we al ruim 1700 leden mogen verwelkomen. Het platform waar werkzoekenden en werkgevers elkaar kunnen vinden, voorziet in een behoefte. Omdat er vanwege de huidige situatie geen ‘live’ netwerkevenementen kunnen worden georganiseerd, is de online banenmarkt een goed alternatief gebleken. Al tientallen werkgevers/intermediairs en werkzoekenden wisten de digitale weg naar de besloten LinkedIn-groep te vinden.
Op het platform kunnen vacatures worden geplaatst of werkgerelateerde oproepen gedaan. Werkzoekenden presenteren zichzelf met een CV, ‘live’ pitch of sollicitatievideo. Werkzoekenden en werkgevers kunnen direct op elkaars bijdragen reageren, in gesprek gaan en afspraken maken.

Altijd open
De Online Banenmarkt Regio Zwolle is altijd open; 24/7, 365 dagen per jaar. Elke 8 weken krijgt-ie een boost; dan worden er extra veel CV’s en vacatures geplaatst. Tijdens dat evenement kijken professionals van WSP Regio Zwolle mee met de geplaatste vacatures en proberen hierop kandidaten te matchen. Wanneer ze een geschikte kandidaat voor een vacature zien, attenderen zij de werkgever hierop.
Het platform is toegankelijk voor werkzoekenden in de breedste zin van het woord; er zijn geen restricties ten aanzien van opleiding en ervaring. Enige voorwaarden zijn een up-to-date LinkedIn-profiel en een actueel CV. Van werkgevers/intermediairs vragen we een aansprekend LinkedIn-profiel en extra aandacht voor hun vacatureteksten, om werkzoekenden te enthousiasmeren.

Groot bereik
Op 1 juni worden ook in omliggende arbeidsmarktregio’s online banenmarkten georganiseerd, o.a. in Friesland, Groningen, Drenthe, Twente, Stedendriehoek, Flevoland en Foodvalley. Ook daarvan kunt u lid worden en daarmee het bereik van uw vacature(s) aanzienlijk vergroten.

Word lid en plaats uw vacature: zo werkt het

  • Klik hier: Online Banenmarkt Regio Zwolle. Klik op de button ‘Lid worden’. U krijgt binnen 24 uur en/of op de eerstvolgende werkdag bericht dat u als lid bent toegelaten.
  • Plaats uw vacature of oproep in het veld ‘Begin een gesprek in deze groep’. Zorg voor een duidelijke, volledige en prikkelende vacaturetekst, met vermelding van o.a. aantal uren, opleidingsniveau, werklocatie, specifieke skills, contactgegevens, etc.
  • Plaats uw vacature(s) bij voorkeur tussen 10.00 en 13.00 uur. Vacatures (én CV’s)  blijven nog maximaal 4 weken na het evenement op de pagina staan.
  • BELANGRIJK Vergeet niet tijdens het evenement regelmatig de pagina te verversen, zodat u steeds de actueelste stand van zaken te zien krijgt (Windows F5-toets; Apple- CMD+R). Ziet u een interessante kandidaat, reageer dan via de knop ‘Commentaar’, en typ uw reactie in het veld ‘Voeg commentaar toe’.

Vragen? Neem dan contact op met
Erik Hettinga, telefoon 06 25048986 of
Sylvia Vulkers, telefoon 0655253294 of
Nicolaas Alfing, telefoon 0629373350

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn