03-08-2021 | 6e Online Banenmarkt Regio Zwolle

Enorm bereik voor vacatures en CV's

03-08-2021 | 6e Online Banenmarkt Regio Zwolle

Op zoek naar personeel? Plaats uw vacature(s) dan op de Online Banenmarkt Regio Zwolle op LinkedIn. Snel, laagdrempelig en kosteloos. Doe actief mee en kom in contact met potentiële kandidaten!

Via deze besloten LinkedIn-groep, met inmiddels bijna 1.900 leden, kunnen werkzoekenden direct op uw vacature reageren. Ziet u een interessant CV?. Maak ter plekke kennis en een afspraak. WSP Regio Zwolle kijkt mee en probeert kandidaten met vacatures te matchen. Ziet WSP een geschikte kandidaat voor u, dan wordt u hierop geattendeerd. De Online Banenmarkt Regio Zwolle is altijd open; 24/7, 365 dagen per jaar. Elke 8 weken krijgt-ie een boost; dan worden er extra veel CV’s en vacatures geplaatst.

Groot bereik Op 3 augustus worden in meer dan 15 arbeidsmarktregio’s online banenmarkten georganiseerd, o.a. Flevoland, Foodvalley, Twente en Drenthe. Ook daarvan kunt u lid worden en daarmee het bereik van uw vacature(s) aanzienlijk vergroten. De banenmarkt is toegankelijk voor álle werkzoekenden, zonder restricties ten aanzien van opleiding en ervaring. Enige voorwaarden zijn een up-to-date LinkedIn-profiel en een actueel CV en/of prikkelende pitch. Daarnaast zijn werkgevers/intermediairs van harte welkom. In alle sectoren, ongeacht bedrijfsgrootte en activiteiten. Van hen vragen we een professioneel LinkedIn-profiel en pakkende vacatureteksten.

Word lid en plaats uw vacature
Log in op LinkedIn, zoek ‘Online Banenmarkt Regio Zwolle’ en klik op ‘Lid worden’. U krijgt binnen 24 uur en/of op de eerstvolgende werkdag bericht dat u als lid bent toegelaten. Plaats uw vacature – op 3 augustus bij voorkeur tussen 10.00 en 13.00 uur – in het veld ‘Begin een gesprek in deze groep’. Vermeld bij voorkeur aantal uren, niveau, werklocatie, skills, contactgegevens, etc. Vacatures en CV’s blijven tot 4 weken na het evenement op de pagina staan.
Vergeet 3 augustus niet regelmatig de pagina te verversen, zodat u steeds de laatst geplaatste CV’s ziet (Windows F5-toets; Apple CMD+R). Wilt u contact met een kandidaat, reageer dan via de knop ‘Commentaar’ en typ daar uw reactie.

Vragen?
Erik Hettinga (06 25048986) of Sylvia Vulkers (06 55253294).

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn