05-10-2021 | 7e Online Banenmarkt Regio Zwolle

Enorm bereik voor uw vacatures

05-10-2021 | 7e Online Banenmarkt Regio Zwolle

Personeel nodig? Plaats uw vacature(s) op de Online Banenmarkt Regio Zwolle op LinkedIn. Snel, laagdrempelig en kosteloos. Doe actief mee en kom in contact met potentiële kandidaten!

In de besloten LinkedIn-groep, met meer dan 2.000 leden, kunnen werkzoekenden direct op uw vacature reageren. En u kunt direct een afspraak maken als u een interessant CV ziet. De online banenmarkt is altijd open; 24/7, 365 dagen per jaar. Elke 8 weken besteden we er extra aandacht aan; dan worden extra veel CV’s en vacatures geplaatst.

Word lid en plaats uw vacature
Log in op LinkedIn, zoek ‘Online Banenmarkt Regio Zwolle’ en klik op ‘Lid worden’. U krijgt binnen 24 uur en/of op de eerstvolgende werkdag bericht. Plaats uw vacature – op 5 oktober bij voorkeur tussen 10.00 en 13.00 uur – in het veld ‘Begin een gesprek in deze groep’. Vermeld aantal uren, niveau, werklocatie, skills, contactgegevens, etc. Vacatures en CV’s blijven tot 4 weken na het evenement op de pagina staan.
Vergeet 5 oktober niet regelmatig de pagina te verversen, zodat u steeds de laatst geplaatste CV’s ziet (Windows F5-toets; Apple CMD+R). Wilt u contact met een kandidaat, reageer dan via de knop ‘Commentaar’ en typ uw reactie.

Groot bereik
Op 5 oktober zijn er ook online banenmarkten in o.a. Flevoland, Stedendriehoek, Foodvalley, Twente, Drenthe, Friesland en Groningen. Ook daarvan kunt u lid worden en daarmee het bereik van uw vacature(s) aanzienlijk vergroten. De banenmarkt is toegankelijk voor álle werkzoekenden, zonder restricties ten aanzien van opleiding en ervaring. Enige voorwaarden: een actueel LinkedIn-profiel en CV en/of prikkelende pitch. Ook werkgevers/intermediairs – in alle sectoren, ongeacht bedrijfsgrootte en activiteiten – zijn van harte welkom, mét professioneel LinkedIn-profiel en pakkende vacatureteksten.

Graag tot 5 oktober om 10.00 uur op LinkedIn; doe mee en vind uw nieuwe medewerker!

Vragen?
Erik Hettinga (06 25048986) of Sylvia Vulkers (06 55253294).

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn