WSP’s Regiotour: 4 actiedagen boordevol ontmoetingen

Denkers en doeners voor werkgevers

WSP’s Regiotour: 4 actiedagen boordevol ontmoetingen

De eerste (en hopelijk niet laatste) WSP’s Regiotour door de regio Zwolle zit erop. We zijn in bijna alle 13 gemeenten in onze arbeidsmarktregio geweest, hebben enthousiaste werkgevers gesproken en – ook belangrijk – we zagen elkaar als WSP-collega’s weer. En dat alles hebben we gedaan in een veel bekijks trekkende vintage VW-bus, die ons zonder noemenswaardige problemen van stad naar dorp en van bedrijventerrein naar parkeerplaats bracht. Hopelijk is dit het begin van een mooie traditie; wie weet tot een volgende keer!

πƒπ„ππŠπ„π‘π’ 𝐄𝐍 πƒπŽπ„ππ„π‘π’ π•πŽπŽπ‘ π–π„π‘πŠπ†π„π•π„π‘π’
Meer weten over wat we voor u kunnen doen? MailΒ info@wspregiozwolle.nlΒ en we maken snel een afspraak.

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn