Hoe houdt u uw medewerkers mentaal veerkrachtig?

Online congres Sterk door Werk | donderdag 4 november | 9.00-16.00 uur

Hoe houdt u uw medewerkers mentaal veerkrachtig?

Hoe blijven werknemers mentaal veerkrachtig op de werkvloer? Wat heeft de werkgever nodig om werknemers hierin te ondersteunen? Want hoe kom je aan een baan als je een psychische kwetsbaarheid hebt? En wat gebeurt er als werk hoog op de agenda komt van alle professionals die mensen met een psychische kwetsbaarheid naar werk begeleiden? Hoe zorgen we dat meer mensen met een psychische kwetsbaarheid een duurzame plek op de arbeidsmarkt vinden en behouden? Kortom wat kan uw bijdrage hierin zijn als werkgever en professional?

 

Ontdek het op het online congres van Sterk door Werk op donderdag 4 november 2021. Check de website voor het gevarieerde programma, de gerenommeerde sprekers en inspirerende workshops. Meld u snel aan!

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn Instagram