‘Vitale doorstart’ nu beschikbaar voor ondernemers uit meer sectoren

Nu ook voor recreatie-, evenementen- en cultuursector

‘Vitale doorstart’ nu beschikbaar voor ondernemers uit meer sectoren

Via het traject ‘Vitale doorstart’ krijgen ondernemers adviezen over het gezond voortzetten of verantwoord afwikkelen van hun bedrijf. Ook is er hulp bij huurconflicten door corona. In eerste instantie konden alleen horeca- en retailondernemers van het traject gebruikmaken; nu komen ook ondernemers in andere sectoren hiervoor in aanmerking.

Vitale doorstart geldt voor ondernemers in de sectoren horeca, retail, recreatie, evenementen en cultuur binnen de gehele regio Zwolle. De adviezen, op kosten van de partners die dit faciliteren, zijn echt bedoeld voor de ondernemer. Partners van dit convenant krijgen hierin dus geen inzage.

Regio Zwolle Brigade
Ondernemers die belang hebben bij het traject kunnen zich aanmelden bij de Regio Zwolle Brigade. Hier werken experts met een achtergrond vanuit MKB Regio Zwolle, VNO-NCW Regio Zwolle, Kennispoort en Werkgeverservicepunt Regio Zwolle. Het doel van het eerste gesprek is om samen inzicht en overzicht van de problematiek te krijgen. Daarbij wordt onder meer gekeken naar concept, organisatie en financiën.

Concrete adviezen en handreikingen
Na de eerste analyse krijgt de ondernemer concrete adviezen en handreikingen over maatregelen die nodig zijn om het bedrijf op een gezonde wijze te kunnen voortzetten of verantwoord te kunnen afwikkelen. Experts die ervaring hebben met verhuur van panden zijn bereid mee te denken met ondernemers die problemen ondervinden met hun verhuurder. Wanneer ondernemer en expert samen vinden dat op onderdelen diepgaander advies of hulp nodig is, kan een landelijk erkende adviesorganisatie worden ingezet. Ook deze kosten hoeft de ondernemer niet zelf te betalen.

Aanmelden
Interesse? Meld u dan voor 1 december 2022 aan. Dat kan hier of door een mail te sturen. Ondernemers worden binnen 24 uur gebeld voor het maken van een afspraak.
Let op: er is een maximum aan beschikbaar budget voor de diepgaandere adviezen. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Deelname is gratis.

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn Instagram