Definitieve berekening voorschot NOW2 aanvragen

Sluitingsdatum aanvraag is 31 maart 2022

Definitieve berekening voorschot NOW2 aanvragen

๐•๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐“๐Ž ๐ƒ๐Ž-๐ฅ๐ข๐ฃ๐ฌ๐ญ | ๐ˆ๐ฌ ๐ž๐ซ ๐ž๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐ฌ๐œ๐ก๐จ๐ญ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐Ÿ๐ž ๐๐Ž๐–-๐ฉ๐ž๐ซ๐ข๐จ๐๐ž ๐ญ๐จ๐ž๐ ๐ž๐ค๐ž๐ง๐? ๐•๐ซ๐š๐š๐  ๐๐š๐ง ๐ฎ๐ข๐ญ๐ž๐ซ๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค ๐Ÿ‘๐Ÿ ๐ฆ๐š๐š๐ซ๐ญ ๐๐ž ๐๐ž๐Ÿ๐ข๐ง๐ข๐ญ๐ข๐ž๐ฏ๐ž ๐›๐ž๐ซ๐ž๐ค๐ž๐ง๐ข๐ง๐  ๐š๐š๐ง.

Van de 1523 NOW-ontvangers in de regio Zwolle hebben er inmiddels 797 (52%) hun aanvraag voor de definitieve berekening ingediend, 726 werkgevers (48%) moeten dat dus nog doen. Als werkgevers de definitieve berekening niet op tijd aanvragen, kan dat leiden tot een terugvordering van het complete voorschot. Het is daarom belangrijk dat de definitieve berekening uiterlijk 31 maart wordt aangevraagd. Hoe? Lees het opย uwv.nl:ย https://bit.ly/3CdLyMz

โ€˜Uit onderzoek blijkt gelukkig dat bijna alle werkgevers inmiddels weten dat ze die aanvraag moeten doen en dat ze daar vaak ook al mee bezig zijn. Toch moet ruim een kwart van de werkgevers nog beginnen. We raden hen aan daar nu echt mee aan de slag te gaan, want het kost vaak toch wel wat tijd om alle informatie te verzamelen en aan te leverenโ€™, zegt UWV-bestuursvoorzitter Maarten Camps.

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn Instagram