Nieuwe ‘Harries’ in de regio Zwolle

Extra ondersteuning op de werkvloer

Nieuwe ‘Harries’ in de regio Zwolle

En weer heeft de training ‘Harrie Helpt’ van CNV Jongeren nieuwe ondersteuners/begeleiders voortgebracht. Negen professionals mogen zich nu ‘Harrie’ noemen; leidinggevenden of collega’s op de werkvloer die als buddy ondersteuning bieden aan werknemers die extra aandacht nodig hebben. Trots op de deelnemers die deze taak op zich gaan nemen!

Harrie staat voor: 𝐇ulpvaardig 𝐀lert 𝐑ealistisch 𝐑ustig 𝐈nstruerend 𝐄erlijk. Een ‘Harrie’ zorgt voor aandacht en begeleiding, zodat de betreffende medewerker goed binnen de organisatie kan functioneren.

Deze training werd in samenwerking met de sectortafel Bouw & Infra van Upgrade Jezelf – Regio Zwolle georganiseerd.

Groothuis Bouwgroep | Nijhuis Bouw B.V. | Van Spijker Infrabouw B.V. | #BouwteamNieuwleusenVasseDijk | Timmerfabriek Hilberink BV | SIGHT Landscaping | De Wijndragers #LiefdeVoorEten | HANOS Internationale Horeca Groothandel

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn