Informatie

Zoekt u informatie over Social Return On Investment, de Participatiewet, arbeidsanalyse of de arbeidsmarkt, u vindt het hier. Alles wat u moet weten wanneer u maatschappelijk verantwoord met uw personeelsbeleid aan de slag wilt gaan.

Social Return On Investment (SROI)

Bij Social Return On Investment kunnen opdrachtgevers sociale voorwaarden, eisen en/of wensen opnemen bij de inkoop van diensten, werken of leveringen. Opdrachtnemers stellen vervolgens arbeidsplaatsen, leerbanen en stageplaatsen beschikbaar voor werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Social Return is een belangrijke aanjager voor een inclusieve arbeidsmarkt.

De Participatiewet

De Participatiewet vraagt van werkgevers om arbeidsbeperkten in dienst te nemen. Dit geldt voor werkgevers met 25 of meer werknemers. Wat u moet weten over de Participatiewet hebben we voor u op een rij gezet.

Arbeidsanalyse

Met de arbeidsanalyse ontdekt u hoe u mensen met een arbeidsbeperking een plek kunt geven in uw organisatie. Dit is dé manier om invulling te geven aan de banenafspraak van de Participatiewet.

Arbeidsmarkt

Wij informeren en adviseren u over de landelijke, regionale en sectorale arbeidsmarkt. U kunt bovendien bij ons terecht voor informatie over nieuwe wetten en regelingen.

Interessante links

Tijdelijke taskforce Human Capital Agenda Regio Zwolle
Regio Zwolle, economische toplocatie
Regio Zwolle Connect, community voor ambitieuze en actieve ondernemers
Werkbedrijf Regio Zwolle / Daar werken we aan
Regelhulp financieel CV (Ministerie SZW)

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn