Subsidies

Subsidies en regelingen

Neemt u een werkzoekende met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst? Dan kunt u in aanmerking komen voor aantrekkelijke subsidies en regelingen. We hebben er een aantal voor u op een rij gezet. U kunt bijvoorbeeld ondersteuning krijgen bij een proefplaatsing of jobcoaching. Voor arbeidsgehandicapten kunt u premiekorting aanvragen. Vaak kunnen subsidies worden gecombineerd. Zoekt u advies over de mogelijkheden? Neem contact op via dit formulier.

Werkgeversservicepunt Regio Zwolle (WSP) adviseert u graag over de mogelijkheden. Wilt u meer weten over een specifieke regeling, vraag gerust advies. Een adviseur helpt u verder.

Ontwikkelfonds Regio Zwolle

Upgrade Jezelf helpt werkgevers te investeren in (toekomstige) werknemers. Ze bieden een financieel steuntje in de rug vanuit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle, dat in het leven is geroepen om werkgevers en werknemers financieel te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Het is bedoeld voor het ontwikkelen, leren en opleiden van (potentiële) werknemers. In de eerste ronde van Upgrade Jezelf kunnen werkgevers en maatschappelijke organisaties uit Regio Zwolle een beroep doen op dit fonds. Dit kan tot 1 januari 2021.

Subsidiecalculator

Bij het aannemen van nieuwe medewerkers kunt u mogelijk in aanmerking komen voor aantrekkelijke financiële voordelen. De online Subsidiecalculator presenteert regelingen en subsidies voor een nieuwe of recent in dienst getreden medewerker. Naast hoogte van bedragen geeft de calculator achtergrondinformatie over subsidies en regelingen en te ondernemen acties. http://www.subsidiecalculator.nl/calculator