Subsidies

Subsidies en regelingen

Neemt u een werkzoekende met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst? Dan kunt u in aanmerking komen voor aantrekkelijke subsidies en regelingen. We hebben er een aantal voor u op een rij gezet. U kunt bijvoorbeeld ondersteuning krijgen bij een proefplaatsing of jobcoaching. Voor arbeidsgehandicapten kunt u premiekorting aanvragen. Vaak kunnen subsidies worden gecombineerd. Zoekt u advies over de mogelijkheden? Neem contact op via dit formulier.

Werkgeversservicepunt Regio Zwolle (WSP) adviseert u graag over de mogelijkheden. Wilt u meer weten over een specifieke regeling, vraag gerust advies. Een adviseur helpt u verder.

Subsidiecalculator
Bij het aannemen van nieuwe medewerkers kunt u mogelijk in aanmerking komen voor aantrekkelijke financiële voordelen. De online Subsidiecalculator presenteert regelingen en subsidies voor een nieuwe of recent in dienst getreden medewerker. Naast hoogte van bedragen geeft de calculator achtergrondinformatie over subsidies en regelingen en te ondernemen acties. http://www.subsidiecalculator.nl/calculator

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn