Dienstverlening

Bent u op zoek naar gemotiveerd personeel? En wilt u graag maatschappelijk verantwoord ondernemen? Een goed doordacht personeelsbeleid is voor iedere werkgever van meerwaarde. Weet u wat een divers personeelsbestand u kan opleveren? Zijn er mogelijkheden om mensen met een beperking een kans op werk te bieden? Welke kansen laat u op het gebied van personeel onbenut? Op deze en andere arbeidsmarktvragen geeft WSP Regio Zwolle graag antwoord. Onze dienstverlening helpt u om beter inzicht te krijgen in uw situatie, zodat u op nieuw verworven kennis actie kunt ondernemen.

Werving en selectie

WSP geeft u toegang tot een groot en divers bestand van personeel, met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt. Een rijke afspiegeling van de samenleving. Denk bijvoorbeeld aan vakmensen die na een faillissement zonder werk zijn komen te zitten, mannen en vrouwen die naar een kansrijke sector willen overstappen, enthousiaste jongeren die na school moeilijk aan een baan komen, ervaren 50-plussers of mensen met een beperking die juist excelleren in heel specifiek werk.

Aan motivatie om te werken ligt het vaak niet. Soms is er  extra aandacht of bijscholing nodig. Een periode zonder werk kan een kandidaat namelijk onzeker maken. Iemand met een beperking vraagt misschien om begeleiding op de werkvloer. In het werving en selectietraject kijken we dus verder dan een C.V. lang is. Op die manier krijgen verborgen kwaliteiten de ruimte. Werving en selectie is bij ons persoonlijk, alleen dan kunnen we de juiste match vinden tussen werkgevers en geschikte kandidaten.

Branchespecifieke arbeidsmarktvragen

Wij zijn er voor kleine en grote werkgevers in de regio Zwolle. U kunt bij ons terecht voor landelijke, regionale en sectorale arbeidsmarktinformatie. Of u nu zelf ondernemer bent of als manager verantwoordelijk bent voor het personeelsbeleid, u krijgt passend personeel op uw specifieke vraag. WSP biedt maatwerk gebaseerd op jarenlange kennis binnen uw branche. We weten wat kansrijke sectoren en beroepen zijn. Marktkennis en een ondernemersmentaliteit stellen ons in staat om met verrassende oplossingen te komen.

Personeel met subsidiemogelijkheden

Wanneer u een werkzoekende met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst neemt zijn er vaak subsidiemogelijkheden. Bijvoorbeeld voor bijscholing, aanpassing van een werkplek of looncompensatie bij ziekte. Bepaalde subsidies kunnen worden gecombineerd. Om de mogelijkheden goed op een rijtje te krijgen, maakt u het beste een afspraak met één van onze adviseurs. Enkele beschikbare subsidies en regelingen vindt u onder het kopje ‘subsidies’.

Regelhulp financieel CV

Zoekt u een nieuwe werknemer? Of zoekt u een nieuwe baan?
De regelhulp financieel CV van het Ministerie van SZW helpt u hierbij.
Als u werkgever bent, kunt u voor sommige werknemers gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen. Met deze regelhulp bepaalt u of dat kan en hoe hoog uw voordeel is. Als u een nieuwe baan zoekt, kan uw werkgever mogelijk gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen als hij u in dienst neemt. Deze regelhulp laat u zien of dat zo is.
U kunt een persoonlijke brief maken met een overzicht van de voordelen. Deze brief is uw financieel CV en kunt u bijvoorbeeld meesturen met uw sollicitatie.

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn Instagram