Samenwerkingspartners

Voor werkgevers in de regio Zwolle is WSP het centrale aanspreekpunt. Of het nu gaat om aannemen van personeel, advies over beschikbare subsidies of informatie over de regionale arbeidsmarkt, onze adviseurs staan met raad en daad voor u klaar.

Wilt u sociale voorwaarden, eisen en/of wensen bij de inkoop van diensten, werken of leveringen opnemen? Door samen te werken met bedrijven die een bijdrage leveren aan een inclusieve arbeidsmarkt, geeft u vorm aan Social Return On Investment (SROI). Bij de samenwerkende gemeenten binnen WSP Regio Zwolle is afgesproken om op een eenduidige manier met SROI te werken. Lees meer over SROI.

Werkgeversservicepunt Regio Zwolle (WSP) is een samenwerkingsverband van de gemeenten Dalfsen, Elburg, Hardenberg, Hattem, Kampen, Meppel, Nunspeet, Oldebroek, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld, Zwartewaterland, Zwolle en UWV. Door deze samenwerking kunnen wij werkgevers in de regio Zwolle nog beter voorzien van passend personeel. Voor u als werkgever betekent dit dus één loket voor al uw arbeidsmarktvragen. Vragen? Neem contact met ons op.

Uitvoering werkgeversdienstverlening
Een aantal gemeenten in de regio Zwolle heeft de dienstverlening aan werkgevers uitbesteed aan een uitvoerende partner. Voor de gemeenten Zwolle en Kampen zijn dat respectievelijk de arbeidsontwikkelbedrijven Tiem en Impact. Deze partijen conformeren zich aan regionale afspraken in het kader van werkgeversdienstverlening. Verder zijn er samenwerkingen met andere arbeidsontwikkelbedrijven in de regio, zoals Larcom (Ommen) en Noordwestgroep (Steenwijkerland).

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn Instagram