Personeel

Werkgeversservicepunt Regio Zwolle (WSP) wil samen met werkgevers meer banen voor meer mensen realiseren. WSP beschikt over een groot en breed aanbod van personeel. Gemotiveerde mensen, variërend van jongeren tot 50-plussers of mensen met een arbeidsbeperking. Wilt u maatschappelijke meerwaarde creëren in uw personeelsbeleid? Durft u af en toe buiten de gebaande paden te denken wanneer het gaat om passend personeel? WSP Regio Zwolle ondersteunt in het gehele werving en selectietraject, vanaf vacature tot en met begeleiding op de werkvloer.

Werving en selectie van passend personeel

Voor werkgevers in de regio Zwolle verzorgen we werving en selectie van personeel, met en zonder een afstand tot de arbeidsmarkt. WSP geeft werkgevers personeelsadvies en helpt bij het aanvragen van subsidies. Het gehele werving en selectietraject bij WSP is voor u kosteloos. Benieuwd naar onze werkwijze? Onze adviseurs staan voor u klaar met raad en daad.

Neem contact op met WSP Regio Zwolle via dit formulier.

Vacature plaatsen bij WSP Regio Zwolle

Heeft u een vacature? Dan kunt u deze bij ons via een mail naar info@wspregiozwolle.nl aanmelden. Een adviseur neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om de vacature te bespreken. U kunt putten uit een groot en divers bestand aan gekwalificeerde kandidaten uit de regio Zwolle. Mail naar info@wspregiozwolle.nl om uw vacature kosteloos bij ons aan te melden. De eerste stap naar personeel is eenvoudig gezet.