Ga in gesprek, stel vragen, deel ervaringen

13 mei 2022

Het ziet er niet naar uit dat de krapte op de arbeidsmarkt binnen afzienbare tijd zal afnemen. Sterker, in een aantal sectoren zal die alleen maar toenemen. Bijna iedereen is het erover eens dat die situatie om een andere kijk op het werven én behouden van personeel vraagt. Daarom hebben wij – Werkgeversservicepunt (WSP) Regio Zwolle en Wimm – de afgelopen maanden 4 online informatiesessies georganiseerd, o.a. over open hiring en diversiteit. Deze reeks wordt op woensdagmiddag 15 juni LIVE afgesloten met een netwerkevenement bij Perron038 in Zwolle, waarvoor je graag van harte uitnodigen.

Ook dit netwerkevenement is bedoeld voor werkgevers en professionals met HR in hun portefeuille. Behalve elkaar (weer) ontmoeten staat het programma in het teken van thema’s die door hen zijn aangedragen. Denk aan arbeidsvoorwaarden, soft skills versus diploma/ervaring, werving van de nieuwe generatie Z, employer branding, functiecreatie, werven via social media en nog veel meer. In gesprekssessies kun je hierover in kleine groepen met collega-werkgevers en vakgenoten van gedachten wisselen.

Aanmelden

Wil jij ook in gesprek gaan, vragen stellen en je ervaringen delen? Meld je dan nog aan. Kies 3 interessante sessies en doe er je voordeel mee.
1. Je bedrijf en je mensen richting geven, nu en in de toekomst
2. Kan je organisatie de uitdagingen van nu en straks aan?
3. Inclusie en diversiteit in jouw organisatie mogelijk maken
4. Anders werven en selecteren: durf jij ‘t aan?
5. Kritisch naar je arbeidsvoorwaarden kijken
6. Anders werven: wat kan WSP voor je doen?

Uiterlijk vrijdag 10 juni krijg je een bevestiging met meer informatie over het programma, locatie en route. We verheugen ons op je komst.

Nodig een relatie uit, deel dit artikel

Anders (kijken naar) werven is een thema dat velen bezighoudt. Ook werkgevers of HR-professionals met wie WSP of Wimm op dit moment geen relaties onderhouden. We nodigen jou dan ook van harte uit om een van jouw relaties voor het evenement uit te nodigen en dit artikel met haar/hem te delen. Want hoe meer mensen nu anders naar werving gaan kijken, hoe sneller toekomstige personeelsvraagstukken kunnen worden opgelost.

Een initiatief van Werkgeversservicepunt (WSP) Regio Zwolle en Wimm, met de welwillende medewerking van o.a. MKB-Nederland Regio Zwolle en VNO-NCW regio Zwolle.