Over WSP

Werkgeversservicepunt Regio Zwolle (WSP) adviseert en ondersteunt werkgevers in de regio bij uiteenlopende arbeidsmarktvraagstukken. WSP biedt u een groot en divers aanbod van personeel, met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt. WSP fungeert als kenniscentrum waar u terecht kunt met branchespecifieke vragen en weet de weg naar mogelijke subsidies. Ons doel is om samen met werkgevers meer banen voor meer mensen te realiseren. Een kans op werk is namelijk een kans om bij te dragen aan de maatschappij.

Dienstverlening WSP

Voor werkgevers in de regio Zwolle verzorgen we werving en selectie van personeel. WSP geeft werkgevers personeelsadvies en helpt bij het aanvragen van subsidies. Onze dienstverlening is kosteloos. Heeft u nog geen adviseur? Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Onze werkwijze

Afgestemd op uw branche kijken we naar mogelijkheden om processen efficiënter te maken. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat centraal in onze werkwijze. We bieden altijd een maatoplossing. Betreft het een nieuwe medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt, dan begeleidt WSP zowel werkgever als kandidaat gedurende het hele traject. De kandidaat krijgt waar nodig coaching op de werkvloer. U heeft altijd één vast aanspreekpunt, zodat we snel kunnen schakelen.

Voor de regio Zwolle

Werkgeversservicepunt Regio Zwolle is een samenwerkingsverband van UWV en de regiogemeenten Dalfsen, Elburg, Hardenberg, Hattem, Kampen, Meppel, Nunspeet, Oldebroek, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld, Zwartewaterland en Zwolle; aangevuld met de arbeidsontwikkelbedrijven IMpact (Kampen) en Tiem (Zwolle). Door deze samenwerking kunnen wij werkgevers in de regio Zwolle nog beter voorzien van passend personeel. Voor u als werkgever betekent dit dus één loket voor al uw arbeidsmarktvragen.