Werkwijze

Met Werkgeversservicepunt Regio Zwolle (WSP) geeft u werkzoekenden (met of zonder een afstand tot de arbeidsmarkt) een eerlijke kans in uw bedrijf. WSP brengt kansen in kaart, matcht en begeleidt. Onze branchespecialisten kunnen op strategisch niveau meepraten. We kunnen meedenken en adviseren over MVO- en SROI-vraagstukken.

Maatwerk voor kwetsbare groepen

De mogelijkheden om kwetsbare groepen in dienst te nemen zijn legio. Er zijn verschillende manieren om hen werk te bieden. Bijvoorbeeld via een traineeship, proefplaatsing of jobcoaching. U kunt iemand direct in dienst nemen, kiezen voor individuele detachering, of misschien heeft u een hele productielijn die zich leent voor groepsdetachering?
Is er eenmaal een match tussen werkgever en werkzoekende? Dan kunt u in veel gevallen gebruik maken van subsidies en regelingen. Vaak kunt u deze combineren. Wij geven u graag advies op maat. En het prettige is: onze dienstverlening is kosteloos

Werkwijze WSP

  1. We nemen uw bedrijf onder de loep en kijken welke kansen u eventueel laat liggen
  2. We stellen een profiel op van de juiste kandidaat
  3. We doen voor u de werving en selectie van kandidaten
  4. We bekijken en regelen mogelijke subsidies
  5. Indien nodig zorgen we voor coaching van de kandidaat op de werkvloer

Wij zijn altijd beschikbaar voor vragen, zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in uw branche. WSP neemt binnen een werving en selectietraject veel werk uit handen, ook na plaatsing van de kandidaat blijven we beschikbaar voor hulp en advies. U krijgt één vast aanspreekpunt.

Vacature plaatsen

Heeft u een beschikbare vacature? We denken graag met u mee om een geschikte kandidaat te vinden. Via info@wspregiozwolle.nl kunt u altijd een vacature doorgeven. Een adviseur neemt vervolgens contact met u op om uw wensen te bespreken.

Contact

Wilt u meer weten of in een persoonlijk gesprek uw wensen bespreken? Vul het contactformulier in en maak een afspraak met één van onze adviseurs.