Arbeidsmarkt

Arbeidsmarktinformatie WSP Regio Zwolle

Werkgeversservicepunt Regio Zwolle (WSP) is hét punt voor werkgevers om antwoord te krijgen op personeelsvraagstukken en arbeidsmarktinformatie. WSP informeert en adviseert u over nieuwe wetten en regelingen. We bieden werkgevers landelijke, regionale en sectorale arbeidsmarktinformatie.

Nieuwsbrief arbeidsmarktinformatie

Wilt u steeds op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op de regionale arbeidsmarkt? Abonneer u dan op de UWV Kennisnieuwsbrief. Klik hier en met een paar klikken ontvangt u periodiek het laatste nieuws.

De arbeidsmarkt is continu in beweging

Er komen steeds meer ouderen bij en tegelijkertijd worden er minder baby’s geboren. We staan straks met vier generaties op de werkvloer. De beroepsbevolking wordt naar verhouding kleiner. En personeel wordt schaarser. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Niet alle banen van nu zijn banen van de toekomst. De samenleving wordt daarbij ook veel diverser. Allemaal zaken waarmee u als werkgever te maken krijgt.

Inclusieve arbeidsmarkt

Alleen door samenwerking kunnen wij een inclusieve arbeidsmarkt waar maken. Gelukkig vinden steeds meer ondernemers het vanzelfsprekend om iedereen een kans te geven in hun bedrijf. WSP is er ook voor hen. WSP helpt werkgevers in het voeren van een duurzaam personeelsbeleid. Met up-to-date kennis, tools en handige tips. Wij kennen de arbeidsmarkt en de branche waarin u opereert. Om de afstand naar werk voor een kandidaat te overbruggen kan een subsidie uitkomst bieden. We weten de weg naar de juiste subsidies en regelen die.

Informatie of advies nodig? Vul het contactformulier in.

Deel dit via:

Contact

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op:

038 7001205 stuur een email

Social media

Twitter LinkedIn